Koerier Komtzo houdt van simpel. U betaalt alleen voor de uren of kilometers dat de koerier ├ęcht bezig is, dus geen file- of verzekeringskosten. Koerier Komtzo is er voor al uw grote en kleine verhuisopdrachten. En een bijkomend voordeel: u kunt eventueel lekker op de bank blijven zitten totdat de koerier met de spullen aankomt.

Stap 1: Vul de adressen in 

Vul bij adres A het ophaaladres in en bij B het afleveradres. U kunt ook extra adressen toevoegen. Let op!: de ritten worden gereden op de volgorde waarop de adressen zijn ingevoerd.

Stap 2: Kies een wagen

Als u met de muis over de wagen heen schuift verschijnt er een pop-up met de maten van de desbetreffende wagen. Kies de wagen die bij u past. Elke wagen heeft een andere prijs:

  • Bus S: heeft een laadruimte van H 135 cm, B 80 cm, L 190 cm en is ideaal om snel witgoed te vervoeren  ( onder de 500 kilo) hier past 1 volle euro pallet in.
  • Bus M: heeft een laadruimte van H 185 cm, B150 cm, L 320 cm en is ideaal om een studio/kamer te verhuizen, grote kasten/banken/bedden etc (onder de 500 kilo) hier passen 3 volle europallets in.
  • Bus L: heeft een laadruimte van H 220 cm , B 219 cm, L 445 cm en is perfect voor het verhuizen van een appartement van +/-60 m2 en er passen 6 volle europallets in, deze wagen beschikt tevens over een laadklep.

Klik op 'Ga verder' om naar de volgende pagina te gaan.

Stap 3: Overige informatie 

Vul de overige informatie in. Daarna kunt u de opdracht plaatsen. Na het plaatsen van de opdracht ontvangt u van ons een offerte en neemt onze planner contact met u op om de afspraak in te plannen.  

U kunt na afloop van de rit bij de chauffeur contant of per pin betalen. Inden het een zakelijk transport betreft kan er achteraf een factuur verstuurd worden.