Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Den Haag en bent u opzoek naar een verhuisbedrijf? Dan bent u bij Koerier Komtzo aan het juiste adres. Onze professionele verhuizers helpen u niet alleen met het brengen van uw bezittingen van A naar B, maar u kunt ook gebruik maken van onze extra services. Wij maken met uw een plan zodat u goedkoop, snel en professioneel naar uw nieuwe onderkomen kan verhuizen.

Goedkoop

Koerier Komtzo is tot 50% goedkoper dan andere verhuisbedrijven in Den Haag. Wij laten u namelijk alleen betalen voor het vervoer van A naar B en rekenen geen extra kosten voor het vervoer naar u toe. Hierdoor betaalt u alleen voor wat u echt nodig heeft en bespaart u een hoop kosten op uw verhuizing.

Goede service

Onze ervaren verhuizers zijn niet alleen kundig in het vervoeren van uw spullen, maar deinzen niet terug om extra services te leveren. Zo kunnen wij u helpen met het inpakken van uw spullen, leveren wij verhuisdozen of zelfs een verhuislift. Door al onze ervaringen binnen de verhuisbranche weten wij als geen ander hoe we een verhuizing efficiƫnt moeten aanpakken.

Daarnaast nemen wij ook standaard verhuis spullen mee, zoals verhuisdekens om meubels te beschermen, een meubelroller om te zware meubels te vervoeren en een steekwagen om andere zaken op wieltjes te zetten. Kortom, genoeg professioneel verhuismateriaal om uw verhuizing soepel te laten verlopen. Ook kunnen wij extra verhuizers inzetten bij een grote verhuizingen. Door al onze services garanderen wij u van een succesvolle verhuizing.

Nog meer voordelen

Daarnaast biedt Koerier Komtzo nog meer voordelen:

  • De chauffeur helpt met laden en lossen       
  • De hydraulische laadklep maakt laden en lossen gemakkelijk
  • We helpen de wasmachine en droger te ontkoppelen en weer aan te koppelen
  • U kunt eigen extra handen inschakelen om de kosten te beperken

Het personeel van Koerier Komtzo bestaat uit jonge, fitte, gemotiveerde verhuizers. Zij begeleiden u tijdens uw verhuizing op professionele wijze en zijn zowel de Nederlandse, als de Engelse taal machtig. En vanzelfsprekend zijn al uw kostbaarheden verzekerd tijdens transport. Verhuizen zonder zorgen noemen wij dat.

Heeft u van tevoren, tussendoor of na uw verhuizing nog vragen? Of wilt u een afspraak plannen om van of naar de Haagse omgeving te verhuizen? Ons team is 7 dagen per week bereikbaar tussen 08.00 en 22.00 uur. U kunt ons bereiken op 06-53831398. Bereken de prijs alvast op onze prijscalculator!

Koerier Komtzo - Wij zijn er voor u!

Tot snel,

De Verhuis-koeriers van Koerier Komtzo.

Kijk ook op onze facebook!