Goedkope koeriersdienst in Rotterdam inschakelen? Koerier KomtZo is snel en werkt volledig op maat, dankzij voertuigen in verschillende afmetingen. U kunt in een aantal stappen een koeriersdienst inschakelen, volledig op basis van uw specifieke wensen.

Zoekt u naar een goedkope koeriersdienst waarvan u op voorhand de prijs kunt berekenen en die desgewenst ook helpt met sjouwen? We zijn als koerier geschikt voor zowel verhuisklussen als andere transportklussen. We helpen de spullen in te laden en weer uit te laden. Desgewenst brengen we de spullen helemaal naar binnen, ook wanneer er geen lift aanwezig is en we dus met de trap naar boven moeten.

Goedkope koeriersdienst

We vormen een goedkopere koeriersdienst in Rotterdam, omdat u geen last heeft van vervelende bijkomende kosten. In plaats daarvan rekenen we alleen de uren af die de koerier daadwerkelijk bezig is. Wel zo eerlijk en duidelijk. 
Er zijn verschillende bussen beschikbaar, waardoor u de kosten in de hand kunt houden voor kleine transport- of verhuisopdrachten. U kunt de andere kant rekenen op voldoende ruimte om al uw spullen in één keer mee te nemen. Bent u niet zeker over de ruimte die u nodig heeft? U kunt ons altijd foto's of een specificatielijst sturen van uw spullen om zeker te zijn van uw zaak.
Wij zijn de goedkope koeriersdienst in Rotterdam die ervoor zorgt dat het niet langer veel hoeft te kosten om meubels te laten komen of uw inboedel te verhuizen.

Koerier Komtzo

Snelle koerier in Rotterdam

Daarnaast hechten we veel waarde aan snelheid. We zijn de snelle koeriersdienst in Rotterdam, zonder dat u daar zelf de deur voor uit hoeft. Het is in plaats daarvan voldoende om online uw opdracht aan te melden ( https://www.koerierkomtzo.nl ). Vervolgens kunt u gewoon thuis blijven, tot het moment van de afspraak waarop we bij u langskomen. We pikken het pakket of de spullen op en brengen deze naar de gewenste bestemming.

Wij zijn 6 dagen per week inzetbaar, ook op zaterdag zonder extra toeslag. Wij zijn flexibel inzetbaar en kunnen u daardoor vaak last-minute van dienst zijn.
Snel meubelvervoer in Rotterdam nodig? Wij staan voor u klaar en berekenen standaard scherpe tarieven.

Maatwerk koerier mogelijkheden

Tenslotte zorgen we voor maatwerk mogelijkheden binnen onze koeriersdienst in Rotterdam. Dit doen we door u de keuze te geven tussen drie wagens, elk met verschillende afmetingen. Heeft u voldoende aan 190 x 80 x 135cm dan is bus S voor u voldoende? Daarnaast zijn er bussen beschikbaar met afmetingen van 320 x 150 x 185cm of zelfs 445 x 219 x 220cm. Deze grootste bus is voorzien van een laadklep, zodat deze goed geschikt is voor het zwaardere transport- en verhuiswerk.

Een pakket verzenden of goedkoop verhuizen in de regio van Rotterdam? Geef het ophaal- en afleveradres op, kies de grootte van de bus die u wenst en ontvang vervolgens een vrijblijvende offerte. We zorgen er in 3 heldere stappen voor dat u kunt nagaan wat de Koerier Komtzo u kost en hoe snel we u van dienst kunnen zijn.

Vragen over Koerier Komtzo of wilt u een bericht achterlaten?

Neem contact met ons op, wij horen graag van u.

Koerier Komtzo - Wij zijn er voor u!

Postadres: Terentiusstraat 45
3076 ZJ Rotterdam

Telefoonnummer: 06-53831398