Met hoeveel personen komt Koerier Komtzo?

De chauffeur komt in principe alleen, maar tijdens het aanmelden via de site kunt u extra hulp toevoegen.

Helpt  Koerier Komtzo met het sjouwen naar boven of in de woning?

De koeriers helpt u mee bij een gelijkvloerse woning of als er een lift aanwezig is. De reden hiervoor is dat de koerier zich dan makkelijk met een steekwagen of ander hulpmiddel zich makkelijk door de gang kan verplaatsen. Bij de aanmelding van de klus kunt u aangeven of het wel gewenst is dat de koerier de goederen de trap af of op helpt sjouwen.

Als ik een extra persoon aanvink, helpt de koerier dan wel met het sjouwen van de goederen indien het een woning met een trap betreft?

De koeriers helpen u mee bij een gelijkvloerse woning of als er een lift aanwezig is, hulp via een trap kunt bij de aanmelding toevoegen.

Wat gebeurt er als de koerier onverwacht in de file komt te staan?

Alle filetijden zijn voor rekening van Koerier Komtzo.

Wat gebeurt er als er onderweg schade ontstaat aan een van mijn spullen?

De koerier is verzekerd tegen schade aan de spullen die vervoerd worden.

Hoe moet ik betalen?

U kunt na afloop van de rit per pin of contant betalen bij de chauffeur. Indien het een zakelijk transport betreft kan er achteraf een factuur worden verstuurd.

Wanneer begint en eindigt de laad-/lostijd precies?

De laad-/lostijd begint te lopen na aankomst op het eerste adres. Zodra de klant heeft goedgekeurd dat alle spullen in de auto zijn geplaatst, er geen spullen meer in de woning zijn achtergebleven en de deuren van het laadgedeelte gesloten zijn, eindigt de laad-/lostijd. Deze start dan weer bij aankomst op het tweede adres tot de klus klaar is.